ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΕΡΓΟ

Το Α.Σ “Κορφές” επισκέφθηκε το Κέντρο Ειδικών Παιδιών Άγιος Σπυρίδων!

DSC03392

DSC03362

DSC03391

Το Α.Σ “Κορφές” πραγματοποίησε στις 21/12/2013 την προγραμματισμένη,εδώ και καιρό,επίσκεψη στο Κέντρο Ειδικών Παιδιών ο Άγιος Σπυρίδων,στον Κρουσώνα.

Ο πρόεδρος, το Δ.Σ , ο προπονητής και Ποδοσφαιριστές της ομάδας μας ξεναγήθηκαν σε όλο το χώρο του Κέντρου στον Κρουσώνα.Αρχικά, έγινε μια εισαγωγική ενημέρωση για τη λειτουργία και τη δομή του Κέντρου.Έπειτα,όλα τα παιδιά του Κέντρου μας τραγούδησαν τα κρητικά κάλαντα! Στην συνέχεια,περιηγηθήκαμε σε όλο το κέντρο,όπου είδαμε και τα παιδιά στις τάξεις τους,τα οποία αυτό τον καιρό ασχολούνται πυρετωδώς με την προετοιμασία χριστουγεννιάτικων στολιδιών,τα οποία ο κόσμος μπορούσε να προμηθευτεί σε ειδικό περίπτερο τις ημέρες των Χριστουγέννων,στην πλατεία Ελευθερίας. Στη συνέχεια,καταβάλαμε ένα συμβολικό ποσό για την ενίσχυση του Κέντρου,μια ενέργεια την οποία είχαμε σχεδιάσει εδώ και πολύ καιρό,όταν ακόμη ο Στέλιος μας ήταν ακόμη μαζί μας.Στην μνήμη του λοιπόν,αλλά και προφανώς για βοήθεια στην προσπάθεια του Κέντρου,η ομάδα μας δώρισε ένα χρηματικό ποσό.

Είναι εξαιρετικά σημαντικό να σκεφτόμαστε και να βοηθάμε τους συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη,όχι μόνο τις γιορτινές μέρες,αλλά όποτε είναι αυτό δυνατόν.Γι’αυτό το λόγο λοιπόν,εμείς ως Α.Σ “Κορφές” προβήκαμε σε αυτή την ενέργεια και θα θέλαμε να ενθαρρύνουμε κι άλλα αθλητικά σωματεία να προχωρήσουν σε αντίστοιχες ενέργειες. Θα πρέπει να επισημανθεί πως ο χώρος προσφέρεται για επίσκεψη σχολείων, καθώς στο ίδρυμα λειτουργεί πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής.

Τέλος,θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Πρόεδρο του Κέντρου,κύριο αλλά και την κυρία Γιγουρτάκη για τη συνεργασία.

Επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα του Κέντρου Ειδικών Παιδιών Άγιος Σπυρίδων πατώντας εδώ!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s