Το Α.Σ “Κορφές” επισκέφθηκε το Κέντρο Ειδικών Παιδιών Άγιος Σπυρίδων!

DSC03362DSC03391DSC03392

Το Α.Σ “Κορφές” πραγματοποίησε σήμερα το πρωί την προγραμματισμένη,εδώ και καιρό,επίσκεψη στο Κέντρο Ειδικών Παιδιών ο Άγιος Σπυρίδων,στον Κρουσώνα.

Ο πρόεδρος, το Δ.Σ , ο προπονητής και Ποδοσφαιριστές της ομάδας μας ξεναγήθηκαν σήμερα το πρωί σε όλο το χώρο του Κέντρου στον Κρουσώνα.Αρχικά, έγινε μια εισαγωγική ενημέρωση για τη λειτουργία και τη δομή του Κέντρου.Έπειτα,όλα τα παιδιά του Κέντρου μας τραγούδησαν τα κρητικά κάλαντα! Στην συνέχεια,περιηγηθήκαμε σε όλο το κέντρο,όπου είδαμε και τα παιδιά στις τάξεις τους,τα οποία αυτό τον καιρό ασχολούνται πυρετωδώς με την προετοιμασία χριστουγεννιάτικων στολιδιών,τα οποία μπορείτε να προμηθευτείτε σε ειδικό περίπτερο αυτές τις μέρες,στην πλατεία Ελευθερίας,για να ενισχύσετε την προσπάθεια τους. Στη συνέχεια,καταβάλαμε ένα συμβολικό ποσό για την ενίσχυση του Κέντρου,μια ενέργεια την οποία είχαμε σχεδιάσει εδώ και πολύ καιρό,όταν ακόμη ο Στέλιος μας ήταν ακόμη μαζί μας.Στην μνήμη του λοιπόν,αλλά και προφανώς για βοήθεια στην προσπάθεια του Κέντρου,η ομάδα μας δώρισε ένα χρηματικό ποσό.

Είναι εξαιρετικά σημαντικό να σκεφτόμαστε και να βοηθάμε τους συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη,όχι μόνο αυτές τις γιορτινές μέρες,αλλά όποτε είναι αυτό δυνατόν.Γι’αυτό το λόγο λοιπόν,εμείς ως Α.Σ “Κορφές” προβήκαμε σε αυτή την ενέργεια και θα θέλαμε να ενθαρρύνουμε κι άλλα αθλητικά σωματεία να προχωρήσουν σε αντίστοιχες ενέργειες. Θα πρέπει να επισημανθεί πως ο χώρος προσφέρεται για επίσκεψη σχολείων, καθώς στο ίδρυμα λειτουργεί πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής.

Τέλος,θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Πρόεδρο του Κέντρου,κ. Γιγουρτάκη και την κ. Έφη για τη συνεργασία.

Επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα του Κέντρου Ειδικών Παιδιών Άγιος Σπυρίδων πατώντας εδώ!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s