Φιλική νίκη για την ομάδα μας: Α.Σ Κορφές – Πόρος 2-0!!

 

Την Τετάρτη που πέρασε,η ομάδα μας έδωσε το δεύτερο φιλικό της παιχνίδι εναντίον της ομάδας του Πόρου.Ήταν ένα πάρα πολύ δυνατό τέστ,καθώς ο Πόρος έχει μια πάρα πολύ καλή ομάδα,παρ’όλα αυτά όμως,η ομάδα μας κατάφερε να κερδίσει με 2-0.

Γενικώς,η ομάδα μας έπαιξε πάρα πολύ καλό ποδόσφαιρο,αντικατοπτρίζοντας έτσι την πολύ καλή δουλειά που κάνει ο προπονητής μας,Γιώργος Βιτώρος,ήδη από την προετοιμασία.Ήταν ένα πολύ καλό τέστ και για τις δυο ομάδες που μετά από τον αγώνα μπόρεσαν να βγάλουν πολλά συμπεράσματα.

Για το τυπικό της υπόθεσης,τα γκολ για την ομάδα μας έβαλαν ο Λεμονάκης Μανόλης στο 3ο λεπτό,έπειτα από εξαιρετική εναλλαγή της μπάλας και πολύ καλή συνεργασία μεταξύ των παιχτών της ομάδας μας και ο Καραδάκης Νίκος στο 90′ έπειτα από φοβερό σουτ έξω από την περιοχή,το οποίο κατέληξε στο απέναντι “γάμα” του τέρματος.Φυσικά,σε φιλικούς αγώνες δεν έχει σημασία το σκορ.

Ακόμα,θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την ομάδα,την διοίκηση,αλλά και τον προπονητή του Πόρου που δέχτηκαν την πρόταση μας για να γίνει ο φιλικός αυτός αγώνας.

Το επόμενο φιλικό παιχνίδι για την ομάδα μας είναι την Τετάρτη 3/9 με την ομάδα του Ποσειδώνα!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s