Τραπέζι για το κλείσιμο της χρονιάς από το Α.Σ “Κορφές”!!


Ως είθισται κάθε χρόνια,η διοίκηση,ο προπονητής και οι ποδοσφαιριστές του Α.Σ “Κορφές” γευμάτισαν όλοι μαζί στην έδρα μας,το γήπεδο του Αλμυρού. Το κλίμα ήταν ιδιαίτερα χαλαρό και εύθυμο και όλοι μαζί περάσαμε ένα υπέροχο ανοιξιάτικο βράδυ. 

Το τραπέζι αυτό στο τέλος κάθε αγωνιστικής σεζόν αποτελεί έθιμο για την ομάδα μας,για να κλείσουμε με ευχάριστο τρόπο την κάθε ποδοσφαιρική χρονιά.

Καλή ξεκούραση σε όλους από τώρα κι έπειτα,ανυπομονούμε αλλά και ελπίζουμε να σας ξαναδούμε όλους ξανά το Σεπτέμβρη!

Ιδιαίτερη αναφορά αξίζει σε όλους εκείνους που ενίσχυσαν την ομάδα μας,για να μπορέσει να συμμετέχει στο φετινό πρωτάθλημα της Γ’ κατηγορίας της Ε.Π.Σ.Η,στους οποίους είμαστε εξαιρετικά ευγνώμονες και υπόχρεοι και τους ευχαριστούμε θερμά.Ευχαριστούμε επίσης όλους εκείνους που ασχολήθηκαν με την ομάδα μας και αφιέρωσαν πολύ χρόνο για να προσφέρουν όπως μπορούν στο Α.Σ “Κορφές”.Ευχαριστούμε ακόμα,τον προπονητή μας,κύριο Κώστα Κοκοκιό για την συνεισφορά του και τον απεριόριστο χρόνο που αφιέρωσε για την ομάδα μας,παρά τις αυξημένες επαγγελματικές του υποχρεώσεις.Τέλος,ευχαριστούμε και τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας καθώς ο καθένας έδωσε τον καλύτερο εαυτό του από την αρχή έως το τέλος της αγωνιστικής περιόδου.

Καλή Ανάσταση σε όλους!

Εκ της διοικήσεως του Α.Σ “Κορφές”.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s